Hektiskt schema

2011-08-31 @ 18:32:30

* Idag var jag hos fotvårdspecialisten och fick lite välbehövlig fotvård

* Sedan var jag på fotografering

* Efter det blev det en god lunch på ett wokställe

* Och efter det en sväng på stan! Hittade äntligen en grå kavaj som jag letat efter så länge, perfekt model och färgnyans!

Nu sitter jag och pustar ut efter en sådan tuff dag! haha skämt o sido jag försöker plugga men har typ glömt bort hur man gör... illa!

Pedicured feet and orchids Stock Photo - 6916740Massage and leaving of the female feet bared by a foot Stock Photo - 4919909

Nu ska jag se till att mina fötter håller sig i sitt fina skick, jag kan tyvärr inte skryta med att jag brukar ta väll hand om dem och fila dem särskilt ofta men nu ska de bli ändrig på det!   


Misstag nr 2

2011-08-30 @ 20:03:11
Nu är det en vecka sedan jag färgade håret mörkbrunt! (eller rättare sagt rött...)
Tidigare var mitt hår mer åt det blonda hållet eftersom jag har slingat det ett par gånger och så har det bleks naturligt av solen! Men eftersom jag störde mig så mycket på utväxten bestämde jag mig för att färga håret i min naturliga hårfärg. Men riktigt min naturliga hårfärg blev det inte...

MITT HÅR BLEV KASTANJEBRUNT, alltså brunt med (MYCKET) inslag av rött! Jag har absolut inget imot färgen kastanjebrunt utan jag tycker att det är jättefint på andra men det var inte färgen jag hade förväntat mig!

Men en vecka senare och den röda tonen är så gott som borta! Syftet med att färga håret var att slippa utväxten vilket jag inte hade gjort om den röda tonen suttit kvar eftersom min naturliga hårfärg inte har den minsta nyansen av rött!

Det är en hel vetenskap av olika nyanser och metoder när man ska färga håret är en sak som är säkert!

Det här är misstag nr 2 när det gäller mitt hår, mitt första och absolut värsta hårmisstag var när jag var ca 11-12 år gammal och klippte upp håret så att det blev VÄLDIGT FLUFFIGT och stod åt alla möjliga håll.
Jag insåg inte då hur fruktansvärt det såg ut (vilket kanske bara var tur, om jag hade insett hade jag förmodligen blivit helt knäckt...) Som tur var, var det först när håret börjat växa ut som jag insåg vilket misstag jag hade begått! hehe...

Såhär i efterhand går det ju att skratta åt misstagen!

Tyvärr så tog jag inget kort på håret när det var nyfärgat(rött), det hade ju varit roligt att ha!
Eller kanske lika bra, minnen går ju att förtränga! haha

Här är en bild på när mitt hår när det var "blont" (har ingen bild på min nuvarande hårfäg tyvärr!)  



bloglovin