What a weekend

2015-01-18 @ 19:18:00
I fredags skrev jag min sista salstenta, om jag nu blir godkänd vill säga..
Jag uplevde aldrig att jag hade tid att sätta mig ned och tentaplugga under kursens gång. Det fanns alltid något annat moment i kursen som var tvunget att färdigställas (grupparbete/seminarium mm). Dessutom skulle det hinnas med att fira jul och nyår! Tog mig även friheten till lite extra ledighet och åkte till Köpenhamn och fjällen! När det var dags att återvända till universitetet var det mindre än en vecka kvar tills tentan och jag hade knappt hunnit bläddra i litteraturen.. Jag fick helt enhelt ge järnet sista veckan och hoppas på det bästa!  
 
Hehe var heeeelt slut efter tentan men lyckades ryka upp mig och åka till stan för lite shopping! Uppdaterade min vårgarderob med en ljus "kavaj" från H&M. Nu vill jag bara vika ihop mina höst och vinterkläder och lägga dem längst in i garderoben och ta fram mina vår och sommarkläder! 
 
Det fanns mycket fint på H&M som jag gärna skulle fylla garderoben med i vår.

Lördags kvällen hade vi i sikte under hela veckan. Under våra pluggpauser googlade vi drinkrecept och taggade party haha.. Kvällen bliev minst lika bra som vi förväntat oss, drinkarna blev goda och patystämmningen var på topp! 
 
Lockade håret i lördags! Kul med lite variation, har alltid plattat hår till vardags. Produkterna kommer ifrån lyko.se. Det är en mousse och ett värmeskydd! Måste ha mousse i mitt hår innan jag lockar det, annars försvinner lockarna på ett ögonblick!
 
Idag har jag haft en riktig chilldag. Jag har ätit godis, tittat på film och läst tidningar. Det ultimata söndagen med andra ord! Det är inte ofta jag tar en "day off" och bara tar det lugnt. Borde nog göra det oftare, underbart att ladda upp med lite ny energi. Nästa vecka börjar min sista termin på universitetet!

Kickstart

2015-01-05 @ 23:39:00
 
Ett nytt år har inletts och likt varje januari månad har träningshetsen tagit fart!
 
Efter en lång ledighet fylld med goda middagar, sötsaker, festande etc känns det som att det är dags att återgå till hälsosamma vanor. Ser fram emot att återuppta löpträningen som jag kom igång med lite smått innan jul. Tyvärr har jag haft mycket problem med ständigt återkommande benhinneinflammationer. Fick tipset att köpa ett par ordentliga löparskor så idag gick jag förbi Löplabbet och köpte ett par. Senare i veckan tänkte jag göra ett mat- och träningsschema. Nytt år, nya möjligheter och framförallt ett perfekt tillfälle för en kickstart, time to get fit! #GetFit2015     

bloglovin