Day 3 in Dubai

2014-01-31 @ 19:36:00
Vår tredje och sista dag i Dubai spenderade vi på hotellområdet. Hotellområdet var så pass stort att man kunde åka baggys (små bilar) till olika ställen inom området. På förmiddagen solade och badade vi i poolen och på eftermiddagen åkte vi en "baggy" till vattenlandet! Det var ett jättehäftigt vattenland med massvis av rutschkanor mm. Man blev lite barn på nytt! ;) På kvällen åt vi sushi och till efterrätt glass, glassen var supergod ( i klass med ben&jerry!! ;) )





 

Day 2 in Dubai

2014-01-30 @ 18:14:00
Även dag 2 hängde vi vid poolen under förmiddagen.
 
Efter lunch så åkte vi till ett område som kallas Goldsouken. Där fanns massor av butiker som sålde guldsmycken. Det var roligt att strosa runt och kolla i alla fina skyltfönster. 


Sedan åkte vi vidare till ett shopping mall som heter Mall of The Emirates. Det var liksom The Dubai Mall jääättestort. Jag upplevde att det var liknande priser i Dubai som hemma i Sverige. Det är väll inget ställe som jag skulle åka till för att shoppa loss. Dock är det lite roligt besöka/handla i butiker som inte finns hemma så som Victorias Secret och Juicy Couture. 
 
I Mall of The Emirates fanns Ski Dubai vilket är ett s k "indoor snow resort". Det var jättehäftigt att åka skidor där. Annorlunda dag då jag spenderade förmiddagen vid poolen och eftermiddagen i skidbacken! I Dubai är allt möjligt! ;)  
 
Påväg hem till hotellet åkte vi förbi Burj Al Arab vilket är ett känt 7 stjärnigt hotell. 



bloglovin