@fjällstugan

2012-02-23 @ 18:22:42

Nu är jag tillbaka på fjället efter en eftermiddag på byn! Men förmiddagen spenderades FAKTISKT i backen! Så Hedvig kom nu inte och säg att jag legat på latsidan när det gäller skidåkningen!! ;-)

P.S. Igår efter after-skin tappade jag mitt legg i sittliften *snyft*. (skulle ta upp min iphone som låg i samma ficka...) Så om du som läser detta och har hittat mitt körkort i röda backen "snö-slingan" vore jag evigt tacksam om du kunde slänga iväg en kommentar så att jag kan återfå det!

Får väll trösta mig med att jag i alla fall fått lite användning av det!

Här kommer en before- och after bild på hur mina dagar har förändrats efter att jag tappat mitt leg! *snyft, snyft, snyft*....

 


Vad är en after-ski utan alkohol!?

2012-02-19 @ 12:31:13

Jag är INTE populär i bilen nu!! När vi åkt halvvägs (okej inte riktigt, men vi hade åkt ett tag...) till fjällen kommer jag på att jag glömt det viktigaste av allt! MITT ID KORT! Det var bara att vända. Jag menar, vad är en after-ski utan alkohol?!

Nu är vi på rull igen! Stämningen i bilen är inte den bästa om jag säger så! Men jag är lyckligare än någonsin eftersom det var i bilen istället för i baren jag kom på att jag missat legget! Jag visar min glädje genom att sjunga:

"Jag har det bra här bak i bilen o vill ej va me om en krock, bidobi dam dam bidobi dam dam dej" samtidigt som jag viftar med legget! :-)


bloglovin