Noll koll

2011-11-30 @ 16:58:47

Jag avslutade mitt förra inlägg om träning med fortsättning följer... 

Och jaa, spenderat tid på gymmet har jag VERKLIGEN gjort! Idag har jag gått på passen Booty och CXWORX. 

Fick senast igår höra att jag är väldigt virrig, och tyvärr levde jag verkligen upp till det idag!

Eftersom jag tycker att det är så pinsamt att komma inspringandes in i salen när ett träninspass redan har startat. Struntade jag att lägga in mina saker i skåpet utan rusar istället igenom hela gymmet med stor väska och vinterjacka till "tränings-salen" i hopp om att hinna dit i tid. 

Men i salen fanns inte en enda kotte! Kanske var jag fortfarande stressad, eftersom jag utan att reflektera över varför jag är den enda som är där, istället börjar ta fram matta etc. Jag satte mig på mattan, pustade ut och log lite för mig själv! Eftersom jag blev sååå stolt att JAG var där först, till och med innan instruktören/ledaren. Det har liksom aldrig hänt förrut..

Men efter att jag beundrat mig själv i några minuter började jag undra var alla var. Jag slog en kik på klockan och inser att det är över en timma kvar till passet ska börja!

Snacka om att känna sig korkad... De som tränade på gymmet måste ju ha undrat varför jag satt helt själv på en matta i tränins-salen med vinterjacka dessutom! Gymmets störtsa chillare, hahahaha

Blev sjukt besviken på mig själv, kändes lite "the walk of shame" att gå tillbacka igenom gymmet där jag bara några minuter tidigare sprungit till den tomma tränings-salen! 

När något sånt här händer inser jag verkligen hur mycket jag uppskattar att människor runt omkring mig har koll på saker och ting! Så fort jag ska göra något på egen hand blir det knas, jag har inte koll på var jag ska vara eller när jag ska vara någonstans! Kanske ska sluta tänka "go with the flow" och börja skaffa mig lite koll och ansvar på det! 

TACK FINA FAMILJ OCH VÄNNER FÖR ATT NI TAR HAND OM MIG! ♥ ;-)  


BODY PUMP

2011-11-27 @ 14:48:17
Nu är det mot gymmet som gäller - 60 minuter body pump!
Jag är taggad till tusen, nu ska det byggas muskler!

Har verkligen kommit in i en träningsperiod, frågan är hur länge det kommer hålla...?

Fortsättning följer! 

bloglovin