16 maj 2011

2011-05-17 @ 15:49:12

Jag får ofta höra att jag uppdaterar min blogg allt för sällan!
Med tanke på att mitt förra inlägg skrevs den 9 mars så borde jag nog hålla med...
Men nu ska jag ta mig tid att skriva några rader om en mycket betydelsefull dag i mitt liv, den 16 maj 2011.

16 maj är gårdagens datum och dagen jag fick körkort! Jag har fortfarande svårt att ta in att jag faktiskt får köra bil helt själv! Ni som har körkort förstår säkert den frihetskänslan som jag upplever nu! Jag är inte längre beroende av busstider, skjuss (stvas det så...?), etc. Vilket känns sjuuuuuuukt bra!

Det finns två låtar som jag alltid kommer förknippa med den 16 maj. Den första låten är Beautiful med Akon eftersom den spelades precis innan jag skulle köra upp! Beautiful är en av mina favoritlåtar så jag blev riktigt pepp! Någon gång under låten ändrade jag inställning från att nästan gå till receptionen och boka tid för en ny uppkörning till att tänka "Nu fixar jag detta"!



När jag kom hem tog jag med lillebror ut på en sväng, det var en mäktig känsla! Självklart åkte vi raka vägen hem till mormor och morfar och överraskde dem. Jag tror de blev mycket förvånade när de fick syn på sina barnbarn i bilen utanför huset. Men även mycket stolta naturligtvis!

När vi åkte hem satte lillebror på låten coconut tree med mohombi och jag älskade livet lite extra!



Jag är övertygad om att jag varje gång jag läser det här inlägget och hör de här låtarna kommer le lika stort som jag gjorde igår och gör nu när jag avslutar mitt inlägg om en så fantastisk dag!


bloglovin